Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát dárgaság drágaság indította 16 éve
Nem tudom ki hogy van ezzel de én próbálok mindíg valami újat becsmpészni a karácsonyi menübe.Persze a diósbejgli az mindíg ott van az asztalon.Ti hogy vagytok ezzel?Elő a jó ötletekkel!
Hozzászólások eddig: 10
Takács Eszter üzente 11 éve
Köszönöm Zsuzsa, elnézek akkor oda. Aztán majd beszámolok róla, hol és mit rontottam el. Jól indulok neki, ugye?!:-)
Sütőné Szoboszlai Zsuzsanna üzente 11 éve
Takács Eszter üzente 11 éve
Sziasztok, új vagyok itt, de már kérdezek, illetve kérek.:)
Szeretném ha valaki leírna egy olyan zserbó receptet, ami tényleg jó, és nem nagyon lehet elrontani. Jó pár éve már sütöttem, de utána felhagytam a kísérletezéssel. Most a családom ezt kéri az ünnepekre, de a idegen recepttel nem szeretnék próbálkozni.
Most is kipróbáltam egy elég fontos összejövetelre a zebra szeletet, mindent úgy ahogy le volt írva, és végül kókusz golyó lett belőle!:) Tehát ha már megsütötted, csak akkor írd le.
Köszönöm szépen előre is.
Mindenkinek kívánok nyugodt, meghitt ünnepre való készülődést.:)
Eszter
Ica Kósa üzente 13 éve
Karácsonyi menü. Ennek mindig különlegesnek kell lennie, minden évben elmarhatatlan a töltött káposzta aztán a fácán leves a halászlé, rántott hal, mivel a pulykát nem szeretem a töltött csirke. De ez mellett mindig van valami különleges is, most azt gondoltam hogy a levesben megfőtt fácánból hozok össze sültet egy kis áfonya mártással. Ehhez kicsit át kell variálnom a receptemet de ez nálam nem gond. Van egy jó kis receptem Benke Laci bácsitól: Burkolt szűzsült pénzügyminiszter ínyére, gomba libamáj bacon szóval minden jó. Az idén ez is készül. És az elmaradhatatlan sütik: zserbó mézes krémes 24 rúd beigli :) tavaly egy pillanat alatt elfogyott, és az újdonság a Gundel torta.
Hát majd csak kibírjuk valahogy :) :)
Kékesi Arnold üzente 13 éve
Nálunk nagyon jó szokott lenni a karácsonyi menü, édesapám szakács szóval ebből következik hogy elég rendesen hozzájárul az ételek elkészítéséhez. Minden évben más készül, és olyan ételek...én mindig rosszul vagyok mert annyit eszem ebben az időszakban:)
Balog Luca üzente 14 éve
Nekem már az is ajándék, hogy otthon lehetek, nagyokat ehetek együtt azokkal, akiket szeretek. Idén nem is kértem ajándékot.
Forgács Erika üzente 14 éve
Érdekes, én 28 éve vezetek háztartást, de még sosem csináltam mákosgubát. Sem anyukám, sem a nagyinál nem volt szokás. Viszont én is mindig próbálok valami újat belevinni a megszokott menűbe. Ehhez az idén -előszőr- a net-ről is kapom a tippeket.
Az alap adva van: halászlé, rántotthal, majonézes krumpli. (előtte borleves). Másnap pulyka -gesztenyével, és egy új recept: csirkemell torta v. kuglóf. Persze az elmaradhatatlan töltöttkáposzta, tyúkhúsleves ( még nem tudom, hogy a főtt húsból mit csinálok) beigli, zserbó, mézes, gesztenyés sütik. Sokféle reggeli ill. vacsora-ételt is kell készíteni, mert ilyenkor kb. 1 hónapig itthon van a férjem -aki igen jó evő. Kocsonya, házi disznósajt, hidegtálak stb. De hát szeretem csinálni. Most is éppen valamilyen gyümölcsmártás-receptet keresek. Ja és most fogok előszőr sütőtök levest készíteni. Véletlenül nem tudjátok, hol lehet fürjtojást kapni?
Milcsovics Enikő üzente 15 éve
Nagyikám is mindig akkora menüt csinált, hogy képtelen leszek folytatni ezt a tendenciát! Szent este napján ebédre már kész volt a halászlé (asszem más nem is volt utána, mert) 4-kor már kész volt a rántott hal sült krumpli, krumplisaláta, majonézes krumpli, beigli, sajtos sütik és pogácsák, anyu legyártott valamilyen édes süteményt... másnap meg a maradék, töltött- és (!) székelykáposzta, harmadnap meg húsleves, rántott hús és sült, és köret... nagyon durva. Persze a sütik akkora mennyiségben, hogy teljesen kb szilveszterre sikerült maradéktalanul elpusztítani!
Gyarmati Fanni üzente 15 éve
Mákosguba sok-sok mézzel húú de imádom! Finom halászlé, utána a guba, zserbó, mézeskalács...Már alig várom. Anyu narancslevest is szokott csinálni 25-én, utána mindig valamilyen sült van, vagy egyszerűen folytatjuk ott, ahol előző nap abbahagytuk.
Nagygyörgy Márta üzente 15 éve
Helló!
Nálunk majdnem mindig ugyanaz a néhány étel váltakozik.: hal, kukoricasaláta, krumplisaláta, és a legjobb a mákosguba! Lehet újítani. Pl. almásguba v. diósguba is érdekelne.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás