Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Mészáros Zsuzsanna indította 15 éve
Habos, krémes receptek:
Kávéhab rétestortában
Finom desszert készíthető belőle babapiskótával tálalva. Vaníliás süteményekhez, vanília fagylalthoz, -pudinghoz is ajánljuk.
Hozzávalók:
* 0,5 literes Pingvin habszifon
* 1 db habpatron
* 300 ml tejszín
* 150 ml eszpresszó kávé
* 1 evőkanál rum
* csipet őrölt fahéj
* 3 evőkanál porcukor
* 2 evőkanál tejszín ízű habpor
Elkészítés:
A hozzávalókat csomómentesre elkeverjük, hűtőszekrényben alaposan lehűtjük, habszifonba töltjük. Becsavarjuk a patront. 8-10-szer erőteljesen megrázzuk a szifont, és már tálalhatjuk is a habot.
Mától házilag használhatsz egy új fejlesztésű szifont, mellyel zöldség és gyümölcshabokat mártásokat, krémeket készíthetsz, egészséges formában, nem a boltokban kapható mű összetételekkel, hanem a saját magad által összeállított tartalommal. Növényi fehérjealapú, tojás vagy tejszín alapot ízesíthetsz tetszőleges növényi pürékkel, esetleg ízesített patronokkal. A bolti eldobható haboknál olcsóbb lehetőséget kínál, és fontos a környezettudatos magatartás, mert nem kell hetente kidobálni az üres flakonokat.
A Pingvin habszifonban fél liter hab készíthető kb: 500 Ft-os költséggel, tejszín és habpatronnal együtt. Ráadásul ebbe tudod mit teszel..
A bolti habok kétes tartalma mellett litere kb: 1.200 - 2.000 Ft között van.
Az Új Pingvin habszifonnal: Mindenféle ételt lehet színesíteni, ízesíteni, feldobni, különlegessé tenni.
Jó étvágyat kívánok. Hmmm... finom, habos, ízletes ! Étvágygerjesztő !
A szifon egyszeri befektetés, és sok-sok évig lesz a család tagja a kis pingvin kedvenc.
35.900 Ft a szifon, 5.990 Ft a patron, amiben 24 db van. Természetesen részletre is megoldható a megrendelés. Ha részletre érdekel írj, küldöm a feltételeket.
Jelenleg 4 ízzel indítanak, banán, eper, fahéj, csoki. Később januártól folyamatosan bővül, lesz natur is !
Kellemes napot kívánok.
Üdvözlettel : Mészáros Zsuzsanna
lugosithat@gmail.com
06-70-299-5925
http://www.oxigenesszifon.hu/
Pentaqua munkatársi azonosítóm: BP002347
Igény esetén küldöm a belépési nyilatkozatot a megrendeléshez, online nem rendelhető, boltokban nem kapható !
Hozzászólások eddig: 0
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás