Zene: Pingvin szifonos habos, krémes receptek: (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Pingvin szifonos habos, krémes receptek:

Ezt a témát Mészáros Zsuzsanna indította 15 éve

Habos, krémes receptek:

Kávéhab rétestortában

Finom desszert készíthető belőle babapiskótával tálalva. Vaníliás süteményekhez, vanília fagylalthoz, -pudinghoz is ajánljuk.

Hozzávalók:

* 0,5 literes Pingvin habszifon
* 1 db habpatron
* 300 ml tejszín
* 150 ml eszpresszó kávé
* 1 evőkanál rum
* csipet őrölt fahéj
* 3 evőkanál porcukor
* 2 evőkanál tejszín ízű habpor

Elkészítés:
A hozzávalókat csomómentesre elkeverjük, hűtőszekrényben alaposan lehűtjük, habszifonba töltjük. Becsavarjuk a patront. 8-10-szer erőteljesen megrázzuk a szifont, és már tálalhatjuk is a habot.

Mától házilag használhatsz egy új fejlesztésű szifont, mellyel zöldség és gyümölcshabokat mártásokat, krémeket készíthetsz, egészséges formában, nem a boltokban kapható mű összetételekkel, hanem a saját magad által összeállított tartalommal. Növényi fehérjealapú, tojás vagy tejszín alapot ízesíthetsz tetszőleges növényi pürékkel, esetleg ízesített patronokkal. A bolti eldobható haboknál olcsóbb lehetőséget kínál, és fontos a környezettudatos magatartás, mert nem kell hetente kidobálni az üres flakonokat.
A Pingvin habszifonban fél liter hab készíthető kb: 500 Ft-os költséggel, tejszín és habpatronnal együtt. Ráadásul ebbe tudod mit teszel..

A bolti habok kétes tartalma mellett litere kb: 1.200 - 2.000 Ft között van.

Az Új Pingvin habszifonnal: Mindenféle ételt lehet színesíteni, ízesíteni, feldobni, különlegessé tenni.
Jó étvágyat kívánok. Hmmm... finom, habos, ízletes ! Étvágygerjesztő !

A szifon egyszeri befektetés, és sok-sok évig lesz a család tagja a kis pingvin kedvenc.
35.900 Ft a szifon, 5.990 Ft a patron, amiben 24 db van. Természetesen részletre is megoldható a megrendelés. Ha részletre érdekel írj, küldöm a feltételeket.

Jelenleg 4 ízzel indítanak, banán, eper, fahéj, csoki. Később januártól folyamatosan bővül, lesz natur is !
Kellemes napot kívánok.
Üdvözlettel : Mészáros Zsuzsanna

lugosithat@gmail.com

06-70-299-5925

http://www.oxigenesszifon.hu/

Pentaqua munkatársi azonosítóm: BP002347

Igény esetén küldöm a belépési nyilatkozatot a megrendeléshez, online nem rendelhető, boltokban nem kapható !

Hozzászólások eddig: 0

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu