Zene: Karácsonyi receptek: Kecskeméti sertésborda

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Ha már torkig vagyunk az édességgel, együnk valami finom, laktató, klasszikus magyaros fogást is. A Kecskeméti sertésborda igazi különlegesség, jóféle barackpálinkával, malachússal, zsírral és kenyérrel. (Hivatalosan friss barackkal készül, de jobb híján érjük be az aszalt változattal, az sem utolsó ízvilág!) És van benne egy ünnepi kacifánt: a flambírozás!

 

Hozzávalók:

 

80 dkg sertéskaraj (8 szeletnyi!)

4 szem aszalt sárgabarack

3 cl barackpálinka

2 dl olaj

8 vékony szelet fehérkenyér

10 dkg Karaván vagy Pannónia sajt

só, bors, liszt,

 

köretnek főtt rizs, vagy párolt zöldség

 

 

network.hu

A húst kicsontozom, kiklopfolom, besózom, borsozom, majd lisztbe tunkolom, és egy deci forró olajban kisütöm.

 

Azután a kenyérre helyezem, rápakolom az előzőleg vízben puhára forralt, félbe vágott sárgabarackot, a tetejére egy vékony szelet sajtot, és forró sütőben tíz percet sütöm. És itt jön az attrakció: meglocsolom a pálinkával, és tálaláskor meggyújtom! De azután el kell fújni...

 

Címkék:

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Bécsi Lászlóné üzente 14 éve

Kedves Dóra!
Ezt az ételt nem bonyolult elkészíteni, különlegesség és biztos vagyok benne, hogy finom.
Adtál egy ötletet, köszönöm.
Szép karácsonyt!
Üdv.: Irma

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu