Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ha már torkig vagyunk az édességgel, együnk valami finom, laktató, klasszikus magyaros fogást is. A Kecskeméti sertésborda igazi különlegesség, jóféle barackpálinkával, malachússal, zsírral és kenyérrel. (Hivatalosan friss barackkal készül, de jobb híján érjük be az aszalt változattal, az sem utolsó ízvilág!) És van benne egy ünnepi kacifánt: a flambírozás!
Hozzávalók:
80 dkg sertéskaraj (8 szeletnyi!)
4 szem aszalt sárgabarack
3 cl barackpálinka
2 dl olaj
8 vékony szelet fehérkenyér
10 dkg Karaván vagy Pannónia sajt
só, bors, liszt,
köretnek főtt rizs, vagy párolt zöldség
A húst kicsontozom, kiklopfolom, besózom, borsozom, majd lisztbe tunkolom, és egy deci forró olajban kisütöm.
Azután a kenyérre helyezem, rápakolom az előzőleg vízben puhára forralt, félbe vágott sárgabarackot, a tetejére egy vékony szelet sajtot, és forró sütőben tíz percet sütöm. És itt jön az attrakció: meglocsolom a pálinkával, és tálaláskor meggyújtom! De azután el kell fújni...
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!