Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tipp:
Hideg, meleg aszalt szilvaleveshez, tejfölös, tejszínes halleveshez tálaljuk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat összedolgozzuk, majd habszifon készülékben habot
készítünk belőle. Mielőtt szervíroznánk a habot, a szifont 10-15
mozdulattal rázzuk meg.
Közvetlenül a tálalás előtt nyomjuk a habot a kívánt leveshez.
Tipp:
Jól illik hideg vagy meleg almaleveshez, de desszertekhez, vagy főtt marhahúshoz is fogyasztható.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A meggyet kimagozzuk, a vízzel felforraljuk, kihűtjük.
Összeturmixoljuk, és szűrőn átszűrjük. A zselatint kevés meggylével
összekeverjük, és melegítjük. Visszaöntjük a többi gyümölcsléhez,
hozzáadjuk a porcukrot és a tejfölt is. Hűtőszekrényben 6-8 órán át
hűtjük. Mielőtt habszifonba töltenénk turmixoljuk össze újból.
Szifonnal szokásos módon habot készítünk. Habosítás előtt 15-20-szor
rázzuk meg a szifont. Amennyiben a habosodás mértéke nem megfelelő,
ismételten rázzuk meg a habszifon készüléket.
Tipp:
Elsősorban vegyes zöldséglevesekhez tálaljuk, de főtt tésztákhoz, szárnyas húsokhoz is kitűnő.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A brokkolit vöröshagymával, rozmaringgal, ételízesítővel kevés vízben
puhára pároljuk. Mindezt mérőedénybe helyezzük, felöntjük vízzel úgy,
hogy 500 ml legyen. Sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összeturmixoljuk.
Szűrőn átszűrjük. Kevés pépben feloldjuk a zselatint és melegítjük.
Visszaöntjük a maradék péphez. Hűtőszekrényben 6-8 órán át hűtjük.
Mielőtt habszifonba töltenénk turmixoljuk össze újból. Habszifonba
töltjük, becsavarunk egy patront. Habosítás előtt 10-15 alkalommal
rázzuk meg a szifont. Ha nem habosodott megfelelően, ismételjük a
rázást, amíg a hab kívánt állagú nem lesz.
Tipp:
Jól illik koktélfalatokhoz, friss salátákhoz, hideg előételekhez.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A fokhagymát és a vöröshagymát apróra összevágjuk és kevés vízzel
összeturmixoljuk, és leszűrjük a levét. A hagyma levét a többi
hozzávalóval összekeverjük, és habszifonba töltjük. A készüléket
lezárjuk, patron segítségével habosítjuk a mártást. Alaposan, többször
rázzuk meg a készüléket. Ha nem elég habos a mártás, rázzuk meg újra a
habszifont. Tálalás után a hab azonnal fogyasztandó.
Tipp:
Zöldségfelfújthoz, tojásételekhez, sós palacsintákhoz az igazi, de szárnyashúsokhoz, halakhoz is ajánljuk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A fokhagymát a tejszínnel összeturmixoljuk, átszűrjük. Világos rántást
készítünk, felengedjük a tejszínnel, paraj péppel, krémsajttal, majd
sóval ízesítjük. Összeforraljuk, és 70 °C-ra lehűtjük. Habszifonba
töltjük, patronnal habosítjuk. Tálalás előtt erőteljes mozdulatokkal
rázzuk meg a szifont 20-szor. Ha nem elég habos a mártás, rázzuk újra
addig, amíg megfelelő lesz az állaga. A megmaradt mártás
hűtőszekrényben tárolható és víz-fürdőben, 70-80 °C-on újramelegíthető.
Tipp:
Nagyon ízletes hideg sültekhez, salátákhoz.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tojássárgájához hozzáadunk kevés mustárt, majd állandó keverés közben
cseppenként adagoljuk az olajat úgy, hogy egyre sűrűbb legyen a
keverék. Az elkészült majonézt a többi hozzávalóval csomómentesre
keverjük és a habszifonban habosítjuk.
Tipp:
Sertés-, és kacsasülthöz, valamint vadhúsok mellé különlegesen finom, intenzív ízzel rendelkező mártás.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A magozott aszalt szilvát a vízben feltesszük főni. 5 percig lassú
tűzön, fedő alatt forraljuk. Hozzáadjuk a vörösbort, és 15 percig
tovább főzzük. Ízesítjük, és melegen, nagyon alaposan, csomómentesre
összeturmixoljuk. Szűrőn átszűrjük, még melegen habszifonba töltjük,
szokásos módon habosítjuk. A tálat díszíthetjük úgy, hogy a mártás egy
részét és a tejszínhabot egyenlő arányban összekeverjük, amit
habszifonban habosítunk.
Tipp:
Meggyhez, gyümölcssalátához, felfújtakhoz, édes palacsintákhoz kitűnő
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tejszín kivételével valamennyi hozzávalót összekeverjük és lehűtjük.
Betöltjük a tejszínnel együtt a habszifonba, és a használati utasítás
szerint elkészítjük a habot. Habkiengedés előtt pár erőteljes
mozdulattal rázzuk meg a szifont, addig, amíg kellően kemény lesz a
hab. Tálalás után azonnal fogyasszuk
Tipp:
Gyümölcssalátákhoz, fagylalthoz, parféhoz tálaljuk, de kedvünk szerint, bármilyen édességhez, vagy önállóan is fogyaszthatjuk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A banánt alaposan összeturmixoljuk a tejszínnel. Szűrőn átszűrjük,
fahéjjal, mézzel, rummal ízesítjük. Habszifonba töltjük, és szokásos
módon habosítjuk. Mielőtt tálalnánk a banánhabot, 8-10-szer rázzuk meg
a szifont.
Tipp:
Szőlő-, gyümölcssalátához finom alkoholos hab, de gyümölcs- vagy
borleveshez is tálalhatjuk. Bármikor, pár perc alatt kitűnő desszertet
varázsolhatunk belőle. Gyermekeknek alkoholtartalma miatt nem ajánljuk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, habszifonba töltjük. Becsavarunk egy
patront. Tálalás előtt a habszifont erőteljes mozdulatokkal 5-10-szer
rázzuk meg. Amennyiben nem elég kemény a hab, rázzuk meg újra. Nyomjuk
a habot üvegtálakba, vagy kehelybe, és a teljes élvezhetőség érdekében
fogyasszuk, amilyen hamar csak lehet.
Tipp:
Finom desszert készíthető belőle babapiskótával tálalva. Vaníliás süteményekhez, vanília fagylalthoz, -pudinghoz is ajánljuk.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat csomómentesre elkeverjük, hűtőszekrényben alaposan
lehűtjük, habszifonba töltjük. Becsavarjuk a patront. 8-10-szer
erőteljesen megrázzuk a szifont, és már tálalhatjuk is a habot.
Tipp:
Vanília-, csokifagylalthoz, vagy pudinghoz, vanília krémmel készült
süteményekhez, kávéhoz tálaljuk. Nagyon gyorsan elkészíthető, és finom
meglepetést varázsolhatunk belőle vendégeinknek
Hozzávalók:
Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálban habverővel csomómentesre összekeverjük.
Beletöltjük a habszifonba, és patron segítségével a szokásos módon
habosítjuk. Tálalás előtt a szifont 4-5-ször erőteljes mozdulatokkal
megrázzuk. A teljes élvezhetőség kedvéért, miután kinyomtuk a habot,
fogyasszuk azonnal.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tisztított banánokat félbevágva tányérra fektetjük és megkenjük
ribizlilekvárral. Ezután az étcsokoládét kevés tejjel felolvasztjuk és
leöntjük vele a banánokat. A puncshab csomómentesre elkevert
hozzávalóit habszifon készülékbe öntjük, és habot készítünk.
Puncshabbal bevonjuk a banánt, végül vágott dióval megszórjuk.
Szereted a habos krémes ételeket italokat ?
Mától
házilag használhatsz egy új fejlesztésű szifont, mellyel zöldség és
gyümölcshabokat mártásokat, krémeket készíthetsz, egészséges formában,
nem a boltokban kapható mű összetételekkel, hanem a saját magad által
összeállított tartalommal. Növényi fehérjealapú, tojás vagy tejszín
alapot ízesíthetsz tetszőleges növényi pürékkel, esetleg ízesített
patronokkal. A bolti eldobható haboknál olcsóbb lehetőséget
kínál, és fontos a környezettudatos magatartás, mert nem kell hetente kidobálni az
üres flakonokat.
A Pingvin
habszifonban fél liter hab készíthető kb: 500 Ft-os költséggel, tejszín és
habpatronnal együtt. Ráadásul ebbe tudod mit teszel..
A bolti habok kétes tartalma mellett litere kb: 1.200 - 2.000 Ft között van.
Az Új Pingvin habszifonnal: Mindenféle
ételt lehet színesíteni, ízesíteni, feldobni, különlegessé tenni.
Jó étvágyat kívánok. Hmmm... finom, habos, ízletes ! Étvágygerjesztő !
A szifon egyszeri befektetés, és sok-sok évig lesz a család tagja a kis pingvin kedvenc.
35.900 Ft a szifon, 5.990 Ft a patron, amiben 24 db van. Természetesen
részletre is megoldható a megrendelés. Ha részletre érdekel írj, küldöm
a feltételeket.
Jelenleg 4 ízzel
indítanak, banán, eper, fahéj, csoki. Később januártól folyamatosan bővül, lesz natur is !
Kellemes napot kívánok.
Üdvözlettel : Mészáros Zsuzsanna
06-70-299-5925
Pentaqua munkatársi azonosítóm: BP002347
Igény esetén küldöm a belépési nyilatkozatot a megrendeléshez, online nem
rendelhető, boltokban nem kapható !
„Miért élünk, ha nem azért, hogy minél könnyebbé tegyük egymás számára az életet?”
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!