Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Töltött fenyő
30 dkg liszt, 10 dkg porcukor, 1 tojás, 15 dkg vaj.
Ezt összegyúrni. Kartonból kivágni fenyőformát.
A tésztát kétfelé venni, vékonyra nyújtani,rátenni a kartonfenyőt,
körbevágni késsel, majd a 2 lapot külön megsütni.
A maradékból díszeket szaggatni.
A krém:
4,5 dl tejben 1 evőkanál cukorral, 2 tojás sárgájával 1 csomag vanília
pudingot megfőzni. A tojás fehérjét 2 evőkanál cukorral felverni habnak.
A két krémet még forrón összekeverni, mert ha kihűl a krém, már csak vágni
lehet. A 2 lap közé kenni a krémet. Lekvárt olvasztani és megkenni
a tetejét, majd tetszés szerint díszíteni.
Én kókuszreszeléket színeztem meg zöldre, de lehet fehéren hagyni a kókuszt és
akkor olyan lesz mintha havas lenne.
Köszönet a receptért Rácskayné Bánfi Erikának.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!