Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Tészta: 75 dkg liszt,4 tojássárgája,15 dkg porcukor,25 dkg langyos méz,1 cs. mézesfűszerkeverék, 2 kávéskanál szódabikarbóna,5 dkg zsír,4 evőkanál tejföl - ezeket összedolgozni,nyújtani,200 fokon megsütni,de nem kell nagyon megsütni.
Máz: 4 tojásfehérje,50 dkg porcukor ( de lehet,hogy több porcukrot is felvesz a massza,hogy stabilabban lehessen vele rajzolni )
Ha dobozban tároljuk puha marad. Ha esetleg megkeményedik,akkor egy szelet almát tegyél a sütemények közé,hamar vissza puhul!
A puszedlit is ebből készítem. Akkor nem kell több porcukor. A tojásfehérjét kikeverem a cukorral és beleforgatom a tésztákat. Egy éjszakát száradni hagyom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!