Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Mézzel, dióval és mákkal, gyömbérrel, fahéjjal és szegfűszeggel gyakorlatilag bármit el lehet adni karácsonyi ételként.
De a karácsonyi pattogatott kukoricára még senki sem gondolt:)
Íme egy kiváló recept arra az esetre, ha semmi időd nem maradt a nassolnivaló, vagy vendégváró falatkák legyártására.
Nagy mennyiségben, gyorsan elkészül, ráadásul tényleg jó!
Hozzávalók:
fél kiló pattogtatni való kukorica
olaj a sütéshez
4 evőkanál teavaj
4 teáskanál porcukor
2 teáskanál só
2 teáskanál fahéj
2 teáskanál édespaprika
2 teáskanál őrölt római kömény
fél kávéskanál őrölt szegfűszeg
fél káváskanál őrölt gyömbér
Egy nagy fémedénybe öntsünk annyi olajat, amennyi éppen ellepi az alját, és fedő alatt pattogtassuk ki a kukoricát.
Egy másik nagy lábosban olvasszuk fel a vajat, keverjük el benne a fűszereket, majd öntsük rá a kukoricát, és szintén lkefedve alaposan rázzuk, mjad kevergessük össze.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Forró Rooibos tea receptek karácsonyra!
Karácsonyi receptek: fűszeres mandulás pisztráng
Karácsony és Szilveszter lelkiismeret-furdalás nélkül
Karácsonyi receptek: karácsonyi mézes kuglóf aszalt szilvával