Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Karácsonykor kell halat enni, mert Újévkor már elúszik a szerencsénkkel együtt...de nem mindegy, milyet! A rántott pontyon és a halászlén túl is van élet, mégpedig a pisztrángok háza táján.
hozzávalók:
2 pisztráng filézve, megtisztítva
10 dkg mandula
1,5 dl tejszín
10 dkg vaj
4 dkg teljes kiőrlésű liszt
2-3 gerezd fokhagyma
egy fél citrom leve
fél dl olaj
egy csipet só, egy-egy csipet rozmaring, kakukkfű és tárkony
A halat megmosom, bevagdosom, sóval bedörzsölöm és citromlével meglocsolom, jó bőven. Az olajban elkeverem a zöldfűszereket, és bepácolom a filéket, lefóliázva. Azután lecsorgatom, lisztbe forgatom, és vajon mindkét oldalukat pirosra sütöm. Aztuán rápasszírozom a fokhagymát, a felaprított mandulát mellészórom, és így pirítom tovább 1-2 percig. Azután nyakon öntöm a tejszínnel, hagyom egyet rottyanni, és forrón tálalom, zöldségkörettel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: harcsa babérszószban
Karácsonyi receptek: Szegedi haltepertő
Karácsony és Szilveszter lelkiismeret-furdalás nélkül
Forró Rooibos tea receptek karácsonyra!