Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy nagyszerű, különleges halrecept karácsonyra! Elékszíteni nem nagy kunszt, de az íze rendkívül finom.
Hozzávalók:
70 dkg harcsahús
3-4 evőkanál olívaolaj
4-5 gerezd fokhagyma
5-6 babérlevél
0,5 dl almaecet vagy borecet
egy evőkanál só
egy kávéskanál fehérbors
A halat szépen megtisztogatom, megmosom, és egy serpenyőbe teszem.
Fél deci ecetet felöntök fél deci vízzel, ebbe préselem a fokhagymát, belekeverek egy evőkanál sót, egy kávéskanálnyi durvára őrölt fehérvborsot, és beletépkedem-töröm apróra a babérlevelet is.
Ezt öntöm a halra, majd gyorsan lefedem, és felforralom. Ha már buzog a lé, takarékra veszem, és még tíz-tizenkét percig párolom.
Majd kiveszem a halat, egy tálra teszem, és újra felforralom a lét, hogy kissé besűrűsödjön.
A halakat addig szépen kisütöm pár evőkanálnyi olajban, majd egy tálba teszem, és a szósszal nyakon öntve tálalom. Főtt áttört burgonyával, és tésztával is finom!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: fűszeres sajtgombóc
Karácsonyi receptek: holland húsgolyók
Karácsonyi receptek: Borleves
Karácsonyi Rooibos - teazselé és kávézselé recept!