Zene: Karácsonyi receptek: harcsa babérszószban

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Egy nagyszerű, különleges halrecept karácsonyra! Elékszíteni nem nagy kunszt, de az íze rendkívül finom.

 

Hozzávalók:

 

70 dkg harcsahús

3-4 evőkanál olívaolaj

4-5 gerezd fokhagyma

5-6 babérlevél

0,5 dl almaecet vagy borecet

egy evőkanál só

egy kávéskanál fehérbors

 

 

network.hu

A halat szépen megtisztogatom, megmosom, és egy serpenyőbe teszem.

Fél deci ecetet felöntök fél deci vízzel, ebbe préselem a fokhagymát, belekeverek egy evőkanál sót, egy kávéskanálnyi durvára őrölt fehérvborsot, és beletépkedem-töröm apróra a babérlevelet is.

Ezt öntöm a halra, majd gyorsan lefedem, és felforralom. Ha már buzog a lé, takarékra veszem, és még tíz-tizenkét percig párolom.

Majd kiveszem a halat, egy tálra teszem, és újra felforralom a lét, hogy kissé besűrűsödjön.

A halakat addig szépen kisütöm pár evőkanálnyi olajban, majd egy tálba teszem, és a szósszal nyakon öntve tálalom. Főtt áttört burgonyával, és tésztával is finom!

Címkék: babérszósz hal karácsonyra hal recept halétel harcsa recept karácsony karácsonyi hal receptek karácsonyi recept recept sült

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu