Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Karácsonykor az egytálételek és a sültek mellé bőven elkél a váendégváró falatka, az apró csipegetnivaló. Ez a sajtgombóc recept hagyományosnak a legkevésbé sem mondható, de ha egyszer megkóstoljátok, egész biztosan tradicionális karácsonyi fogássá válik nálatok is.
Hozzávalók:
1 tojás
6 tojásfehérje
3 ek zsemlemorzsa
5 dkg reszelt mozzarella
5 dkg reszelt füstölt sajt
10 dkg reszelt parmezán
egy teáskanál liszt
1-2 gerezd fokhagyma
egy kávéskanál só
őrölt fehérbors, zöldfűszerek ízlés szerint
A fokhagymát átpréselem, az egész tojást pedig felverem a liszttel és a zsemlemorzsával. Ízlés szerint fűszerezem, és hozzákeverem a fokhagymát és a sajtokat. A tojásfehérjéket kemény habbá verem, és azt is óvatosan beleforgatom. Azután nedves kézzel közepes méretű gombócokat formázok a masszából, és forró olajon aranybarnára sütöm. Gyorsan elkészül, és nagyon finom
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: harcsa babérszószban
Karácsonyi receptek: Kürtőskalács (1. verzió)
Karácsonyi receptek: holland húsgolyók
Karácsonyi receptek: Borleves