Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A habcsók a karácsonyi alapvetések közé tartozik, akár a fenyőfára aggatva, akár vacsora mellé. A kettő nem zárja ki egymást, nincs is jobb a karácsonyi csókvadászatnál és szaloncukor legelésnél... ahány ház, annyi szókás habcsók témában is, nálunk ez az alaprecept a nyerő
hozzávalók:
3 tojásfehérje
18 dkg porcukor
egy csomag vaníliáscukor
egy teáskanál frissen facart citromlé
1 evőkanál étkezési keményítő
dió
A sütőt előmelegítem 180 fokra, és apránként hozzáadva a porcukrot, robotgéppel felverem a tojásfehérjé.
Aztán alacsonyabb fordulaton belekeverem a vaníliáscukrot, a citromlevet és a keményítőt.
Egy tepsit megvajazok, majd kibélelekm sütőpapírral, és egy evőkanállal kupacokat halmozok rá a habból, majd mindegyik tetejére egy darab diót nyomok.
Azután leveszem a sütő hőmérsékletet 150 fokra, és 30 percet sütöm a csókokat.
A fél óra elteltével kikapcsolom a sütőt, és újabb fél óráig szárítom.
Aztán már csak meg kell enni gyorsan, mert langyosan finom igazán!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: zserbógolyó
Karácsonyi mézes muffin recept
Karácsonyi receptek: Bolo Rei, a portugál kuglóf
Karácsonyi receptek: csokis-mézes gesztenyés muffin