Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Könnyű és gyorsan elkészül, a karácsony hagyományos ízvilágát eleveníti fel, mégis különlegesen ünnepélyes!
A kókusztej, a méz és a gyömbére emekül harmonizálnak egymással és a hússal a karácsonyi ebédnél is!
hozzávalók:
negyed kiló csirkemell
1 közepes fej vöröshagyma
1 dl kókusztej
egy kávéskanál friss lereszelt gyömbér
2 evőkanál méz
só, fehérbors
olívaolaj
Megpucolom a hagymát, nagyon vékony karikákra vágom, és egy kevés olajon teflonedényben megpirítom.
Rádobom a kockákra vágott csirkét, aranybarnára pirítom, azután hozzáadom a gyömbért és a mézet, sózom és borsozom, majd egy kevés vizet adok hozzá, és ráöntöm a kókusztejet. Mindössze 5 percet főzöm még szelíd lángon, és már készen is van!
Hosszúszemű rizzsel a legjobb, de salátával vagy krumplival is nagyon finom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: füstöltsajtos-káposztás fasírt
Karácsonyi receptek: holland húsgolyók
Karácsonyi receptek: illatos sült alma
Karácsonyi receptek: Borleves