Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Unod a bejglit? Nem maradt időd a desszert elkészítésére? Karácsonykor sem vagy képes önmagadból kivetkőzve varázslatos konyhatündérré változni? Sebaj! Próbálkozz valami nagyon egyszerű, és nagyon finom gyümölcsös finomsággal!
Hozzávalók:
6 db nagyobb savanykás alma
3 evőkanál vaj
3 evőkanál lekvár
6 kávéskanál cukor
3 evőkanál darált mák
2 evőkanál mazsola
1 csomag vanilincukor
fél citrom lereszelt héja
fahéj
Az almákat félbevágom, a magházukat kiszedem, és villával mindet megszurkálom.
Aztután egy tűzálló tálat kivajazok, az almákat lyukas közepükkel felfelé felsorakoztatom benne.
Mindegyikbe teszek egy kanál cukrot, azután összekeverem a lekvárt a mákkal és a vanilincukorral, hozzákeverem a mazsolát és a citrom héját, egy csipet fahéjat, és mindegyik almára takaros kis halmokat kanalazok belőle.
Közepes hőfokra előmelegített sütőben 10 perc alatt készen is van!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: Bolo Rei, a portugál kuglóf
Karácsonyi receptek: Kürtőskalács (1. verzió)
Karácsonyi receptek: Csokis gesztenyegolyó
Karácsonyi receptek - Oroszországból szeretettel: hólabda