Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Aki szereti a gesztenyepürét, az szeretni fogja a gombóccá gyúrt változatát is, már csak azért is, mert nagy mennyiségben is könnyen és gyorsan elkészíthető, finom és különleges is egyben.
hozzávalók:
egy csomag (negyed kiló) geszetnyemassza
10 dkg teavaj
5 dkg porcukor
egy csomag vanilincukor
1 evőkanál rumaroma(elhagyható)
1 evőkanál tejszín
darált keksz, amennyit a massza felvesz
étcsokoládé
A gesztenypürét áttöröm, hozzágyúrom vajjal együtt felolvasztott cukrot és vaníliáscukrot, a tejszínt és a rumot, azután összegyúrom annyi darált háztartási keksszel, amennyit felvesz. Gombócokat formázok belőle, és a hűtőbe teszem, míg egészen meg nem szilárdul.
4-5 szelet étcsokoládét egy-két kaál vízzel (vagy tejjel) felolvasztok, és villával egyenként belemártom a gombócokat, lecsöpögtetem, és fólián szárítom.
És már készen is van a finom desszert!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: Bolo Rei, a portugál kuglóf
Karácsonyi receptek: zserbógolyó
Karácsonyi receptek: Kürtőskalács (1. verzió)
Karácsonyi receptek: illatos sült alma