Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A karácsony illatát árasztó, kellemesen gyümölcsös ízű puncs felmelegít, lelaztít, és megszépíti a legfélresikerültebb casládi összejövetelt is!
:)
hozzávalók:
2,5 dl édes vörösbor
2,5 dl száraz fehérbor
2,5 dl rum
2 dl almalé
0,5 l gyümölcstea (piros bogyós gyümölcsökből a legfinomabb)
2 narancs
1 citrom
5 evőkanál méz
egy kávéskanálnyi fahéj, őrölt szegfűszeg
egy teáskanál vaníliakivonat, vagy egy csomag vaníliáscukor
40 dkg kristálycukor
Leforrázom a teát, majd felfőzöm benne a cukrot. Azután hozzákeverem a mézet, a vaníliáscukrot / vaníliakivonatot és a fűszereket. hagyom kicsit kihűlni, azután hozzáöntöm az almalevet, a borokat és a rumot. Végül belefacsarom a citrom és a narancsok levét, újra megmelegítem, leszűröm, és forrón gőzölögve kínálom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsony és Szilveszter lelkiismeret-furdalás nélkül
Karácsonyi receptek: füstöltsajtos-káposztás fasírt
Karácsonyi receptek: Gyömbérlikőr
Karácsonyi mézes muffin recept