Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Otthonos, meleg és finom hangulatot tud okozni egy forró, "karácsonyízű" ital otthon, főleg, ha saját kezűleg készítjük el. Íme, két ötlet:
Grog:
Hozzávalók:
- 6 cl rum
- 1 kiskanál nádcukor
- 1 cl citromlé
- citromkarika
- szegfűszeg
- fahéjrúd
- citromhéj
A rumot, a citromlevet és a cukrot elkeverjük egy bögrében, hozzáadjuk a fűszereket, vagyis a néhány szem szegfűszeget és a fahéjrudat, majd az egészet felöntjük forró vízzel. A végén megszórhatjuk citormhéjjal, és citromkarikával díszíthetjük.
Gyömbérlikőr:
Hozzávalók:
- 1/4 l tiszta alkohol
- kb. 3 dl víz
- kb. 10 dkg friss gyömbérgyökér
- 15 dkg barna kandiscukor
- fél citrom leve és héja
Felaprítjuk a friss gyömbért, a citrom héjával pedig kb. negyed óráig kis lángon főzzük. Ezután hozzáadjuk a citrom levét és a kandiscukrot, és melegítjük, amíg a cukor el nem olvad teljesen. Később leszűrjük, és hozzáöntjük a tiszta alkoholt. A legjobb, ha egy hétig állni hagyjuk!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Forró Rooibos tea receptek karácsonyra!
Karácsonyi receptek: fűszeres mandulás pisztráng
Karácsonyi receptek: karácsonyi mézes kuglóf aszalt szilvával
Karácsonyi receptek: mézes zserbó