Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Nálunk minden karácsonykor legalább kétféle ember üli körbe az ünnepi asztalt: aki szereti a halat, és aki nem.
Aki szereti, az a hagyományokhoz híven megköveteli, de a jó háziasszony természetesen kétfelé főz, mert gondol azokra is, akik nem szívlelik a halféléket.
Ez utóbbiak biztosan nem emelnek kifogást az illatos és édes gesztenyekrémleves ellen!
Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza
5 dl tejszín
3 dl tej
egy csomag vaníliapuding
2 evőkanál cukor
egy csomag vaníliáscukor
5 cl rum
3 evőkanál méz
5 dkg aszaltszilva
5 dkg mazsola
A mazsolát és a szilvát összemelegítem a rumban, hagyom állni egy negyed órát.
A tejjel simára keverem a pudingport és a cukrot, a tejszínt összeforralom a vaníiáscukorral, és lassan, állandó keverés mellett belecsorgatom a pudingot. Villával krémesre töröm a gesztenyepürét, és ezt is a krémhez adom, és állandó keverés mellett összeforralom.
Ezután a tűzről lehúzva kézi mixerrel felhabosítom, elkeverem benne az aszalt gyümölcsöket, majd belecsurgatom a mézet.
Tejszínhabbal tálalom, és besöpröm a hálás bókokat:)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: Borleves
Karácsonyi receptek: fűszeres sajtgombóc
Karácsonyi receptek: Kürtőskalács (1. verzió)
Karácsonyi kuglóf