Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Igaz, ez nem olyan "flancos" recept, de nekünk mindig a karácsonyvárás jut eszünkbe róla. Akkor az igazi, ha előtte kimelegedtünk egy jó kis hócsatában, utána meg a forró kakaó jól átmelegít minket!
Hozzávalók:
tej
cukrozatlan kakaópor
néhány kocka étcsoki
méz
fahéj
vaníliarúd
reszelt narancshéj
őrölt fahéj vagy cukrozatlan kakaópor a tetejére
(Mennyiségeket szándékosan nem írtam sehová, nálunk ez teljesen ízlés kérdése.)
Elkészítés:
Egy edénybe beleteszek minden hozzávalót, és lassú tűzön, állandóan kevergetve majdnem forrásig főzöm. Ha kész, szűrőn keresztül szedem bögrékbe (a fűszerek és a reszelt narancshéj miatt). A tetejére forró tejből készítek tejhabot. A hab tetejére tehetek őrölt fahéjat, vagy cukrozatlan kakaóport.
Ami meglepett minket is az elején, hogy mennyire hasonlít az íze a zselés szaloncukoréra!
Kellemes, békés és áldott ünnepeket mindenkinek!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: fűszeres sajtgombóc
Karácsonyi receptek: Kürtőskalács (1. verzió)
Karácsonyi receptek: Gesztenyekrémleves
Karácsonyi pattogatott kukorica