Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Zenés klub 2014 vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Karácsonykor minden van: hangulat, szeretet, zsibongás és ajándékok, meghittség és lakomák...csak éppen idő nincs elég ahhoz, hogy mindezt összehozzuk.
Egy jó háziasszony fél óra alatt is képes valami mennyi finomságot készíteni - feltéve, ha van hozzá egy jó receptje!Ez olyan. Próbáljátok ki!
Hozzávalók:
20 dkg ricotta
1 tojás + 1 tojássárgája
1 teáskanál fahéj
2 evőkanál méz
1 teáskanál barna cukor
fél kávéskanál reszelt citromhéj
Első lépésként előmelegítem a sütőt 180 fokra.
Azután a ricottát simára keverem a mézzel, a tojással és a sárgájával, a fahéjjal és a reszelt citromhéjjal, és egy tűzálló tálba tömködöm. A tömködés fontos részlet, lehetőleg ne maradjon benne buborék!
És már mehet is a sütőbe 20 percre, azután kiveszem, elhintem a tetején a cukrot, és visszateszem még 10 percre.
Friss gyümölccsel, vagy gyümölcsbefőttel a legfinomabb!
Persze lehet másként is ízesíteni: néha csokival készítem ( 5 dkg lereszelt étcsoki + 2 teáskanál barna cukor; egy fél banán + 2 ek méz, stb...)
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Karácsonyi receptek: csokis-mézes gesztenyés muffin
Karácsonyi receptek: Bolo Rei, a portugál kuglóf
Karácsonyi receptek - Oroszországból szeretettel: hólabda
Karácsonyi receptek: zserbógolyó