Zene: blog

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Zenés klub 2014 közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5053 fő
  • Képek - 2142 db
  • Videók - 282 db
  • Blogbejegyzések - 223 db
  • Fórumtémák - 32 db
  • Linkek - 85 db

Üdvözlettel,

Zenés klub 2014 vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Zenés klub 2014 hírei

Számomra gyakran a karácsony egyik legnagyobb ajándéka, amit a természet adhat az nem más,mint a csodálatos hóesés szenteste.. A mi családunkban mindig is nagyon fontos volt a természet tisztelete és szeretete. Nálunk a fehér karácsony az igazi ünnep. Én ezt a videót hoztam nektek ajándékba és ajánlom ötletként!

network.hu

 

 Ha ti is szeretitek, nézni, és érezni, ahogyan a hó hullik a meleg, karácsony illatú szobák ablakin túl, akkor fogadjátok szeretettel az alábbi kis ajándékomat mindenki számára.

Utolsó hozzászólás

klinovszki peter üzente 13 éve

Szep kis ajandek, igy az unnepek kozeledte elott. Tovabi jo munkat es Boldog Unnepeket kivanok. Tisztelettel Peter.

Tovább 

Az adventi időszak várakozást jelent, várakozást az "Úr eljövetelére".  A szentestét megelőző negyedik vasárnappal kezdődik, ekkorra szokás elkészíteni az adventi koszorút, melyen négy gyertya áll.

 

 

network.hu

 

Az adventet már ősidők óta ünnepeljük, a keresztény kultúrkörben terjedt el szokása. A legelső koszorún 19-+4 gyertya volt, ez jelképezte a hétköznapokat is, ma már csak a vasárnapokat ünnepeljük. Az adventi koszorún lévő gyertyák katolikus körökben lilák, egy kivételével, mely rózsaszín.

Tovább 

 

network.hu

A karácsonyban (a szalonspiccesen rendetlenkedő rég nem látott rokonok, és az ajándékok mellett) az a legjobb, hogy ilyenkor még a legkétbalkezesebb háziasszony is igykeszik kitenni magáért, időt és fáradtságot nem sajnálva különleges fogásokat rittyentve a boszorkánykonyhában. Az egzotikus ízeknek és kulináris mesterfogásoknak is hagyományt teremthetünk, hogy mindeki megemlegesse (imába foglava nevünket) a nálunk elköltött vacsorát vagy ebédet. És kereken három nap rendelkezésünkre áll a vérfagyasztó habzsi-dőzsire.

Tovább 

network.hu

 Az egynyári virágok már eltűntek az ablakokból. Télen se hagyjuk üresen a párkányt: most jött el az örökzöldek ideje. Lecsíphetünk néhány felesleges ágat valamelyik örökzöld kerti növényünkről (fenyőről, tujáról, tiszafáról), vagy érdemes körülnézni a fenyőfaárusoknál hulladék gallyakért (50 forintért vagy kedves mosolyért bármi kapható).

 

Fenyőágakat vízzel teli vázába helyezve meghitt téli hangulatot kelthetünk.

 

Ha a zöld fenyőgallyakat túl egyhangúnak találjuk, kiegészíthetjük néhány szem csipkebogyóval téli csokrunkat.

Tovább 

Ez a bejgli recept nem csak a hibátlan íz, de a puha, omlós, nem szétmállós-széttöredezős tészta garanciája is!

 

hozzávalók (2 rúdhoz)

 

30 dkg liszt

12,5 dkg margarin

1,5 dl tej

3,5 dkg cukor

1 dkg élesztő

1 tojássárgája

egy szelíd csipet só

 

Az élesztőt egy csipetnyi cukorral megfuttatom a langyos tejben, hozzákeverem a lisztet, belecsipkedem a margarint, végül hozzáadom a maradák cukrot és a tojássárgáját is, alaposan összegyúrom, majd meleg helyen letakarva hagyom megkelni.

Tovább 

network.huTyű, micsoda zseniális ötletre bukkantam! Ezt mindenkinek látnia kell. Nem kell hozzá más, csak néhány kép a családi fotóalbumból, egy kevés finom fehér filc textília, olló és varrógép. A végeredmény egyedi és tüneményes!

 

Vegyük tehát elő kedvenc fotóinkat (vagy azok másodpéldányát), aztán rögtön tegyük is félre, mert most a filccel kell foglalkoznunk: vágjuk téglalap alakúra, amibe mindenképp férjen majd bele kétszer a vágyott fénykép, végül ezt hajtsuk félbe.

Utolsó hozzászólás

Ica Kósa üzente 14 éve

De jó! Ez nagyon ötletes!

Tovább 

 

network.hu

 

Utolsó hozzászólás

Pal Kinga üzente 15 éve

Köszönöm viszont kívánom szeretettel! Kinga

A bejglinél kezdődik, de nem kell, hogy ott meg is álljon a karácsonyi desszertek sora.

Itt az idő, hogy újdonságokat próbáljunk ki!

Ez a karácsonyi keksz egyszerű, hamar elkészül, és nem okoz csalódást senkinek. Habkönnyű, omlós falatkák a fa alá!

 

 

 

Hozzávalók:

 

3 tojásfehérje

1 evőkanál étkezési keményítő

10 dkg porcukor

5 dkg étcsokoládé

3 dkg marcipánmassza

5 dkg mandula

5 dkg dió

egy csipet só

egy csipet fahéj

egy kevés vaj a sütéshez

 

A három tojásfehérjét a sóval kemény habbá verem, azután óvatosan hozzákeverem a porcukrot, a keményítőt, a fahéjat, a nagyon apróra vágott mandulát és mogyorót.

Tovább 

Halászléből mindjárt négyféle is jutott Karácsonyra. A szegedi receptben természetesen a paprika dominál, na meg a hal...

Kihagyhatatlan fogás, tiszteletadás a hagyományok előtt!

 

hozzávalók:

 

1 kg filézett ponty

halikra, haltej ízlés szerint

10 dkg paradicsom

10 dkg paprika

25 dkg vöröshagyma

erős paprika, édesnemes paprika, só

 

 

network.hu

Megmosom a filézett halat, besózom,  közben legalább három liternyi vizet felteszek forrni a tűzhelyre.

 

A halaprólékot a felaprított, kissé megdinsztelt hagymával, zöldségekkel és fűszerekkel összefőzöm.

Tovább 

 lOAYSLfazXHcBjc

15 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás

KviVF1 ccehmubtpnru, [url=http://jzzbqxzmssiz.com/]jzzbqxzmssiz[/url], [link=http://eqysinygyolb.com/]eqysinygyolb[/link], http://pdfqcjmiftff.com/

 Frissebb bejegyzések

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu